Почетна » Ово ја рута новог протеста „Србија против насиља“

Ово ја рута новог протеста „Србија против насиља“

од Други Пишу
0 коментар

Девети по реду протест Србија против насиља у Београду биће одржан у суботу, а у петак ће бити организоване блокаде аутопута, најавили су представници опозиције.

Копредседник странке Заједно и народни посланик Небојша Зеленовић изјавио је да ће у петак бити организована блокада аутопута Е75.

„Повећава се број градова у којима ће се одржати протести и блокаде. Прошле седмице је било 20, а ове седмице ће бити 29“, рекао је Зеленовић.

Он је навео да се од понедељка до петка протестовало се и протестоваће се: у Лозници, Горњем Милановцу – данас, сутра Рашка, Сомбор, Ваљево и Ужице, прекосутра Нови Сад, Чачак, Вршац, Рума, Лучани, Зајечар, Врбас и Мајданпек, а у суботу уз Београд протестоваће и блокирати путеве Суботица, Ниш, Крагујевац, Лесковац, Шабац, Зрењанин, Пирот, Врање, Смедерово, Жагубица, Краљево, Куршумлија, Јагодина, Прокупље…

Што се тиче протеста у Београду, план кретања ће бити такав да ће се грађани кретати путањом: Скупштина Србије – Улица кнеза Милоша – Мостар – Кнеза Александра Карађорђевића, до ТВ Пинк.

Народни посланик Александар Јовановић Ћута најавио је да ће протест Србија против насиља у суботу ићи до ТВ Пинк.

„У суботу ћемо се скупити око 18 сати, а онда крећемо на Пинк. Јасно је да када Жељко Митровић нешто обећа у договору са Вучићем, на крају испадне лаж. Њих двојица гурају прст у очи грађанима. Уместо да зауставе тровачницу од Задруге, раијлитија и свих њихових информативнихг програма, најављују нови ријалити, који ће се звати Задруга елита“, рекао је

Foto: Nova.rs Google maps

Војислав Милованчевић     Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар