Почетна » Адвокат: Наташа Јеремић поднела кривичну пријаву против СНС, Вучића и Јованова

Адвокат: Наташа Јеремић поднела кривичну пријаву против СНС, Вучића и Јованова

од admin
0 коментар

Новинарка и супруга председничког кандидата Вука Јеремића, Наташа Јеремић поднела је данас кривичну пријаву Трећем основном јавном тужилаштву у Београду против Српске напредне странке, њеног лидера Александра Вучића, као и функционера СНС Миленка Јованова, рекао је адвокат Владимир Гајић.

– Она је кривичну пријаву поднела због догађаја 20. марта када су је оптужили да је главни вођа нарко дилера у Србији. Против СНС кривичну пријаву је поднела на основу Закона о одговорности правних лица, против Александра Вучића као одговорног лица за злоупотребу одговорног положаја и као подстрекача у односу на главног извршиоца, а то је Миленко Јованов – рекао је Гајић новинарима у Београду.

Он је рекао да је кривична пријава поднета „због извршења кривичног дела лажно пријављивање“ и да очекује да ће Тужилаштво брзо реаговати.

Функционер СНС Миленко Јованов је у саопштењу навео да с Наташа Јеремић „управља целокупним нарко тржиштем у Србији“ а потом се премијер Александар Вучић због те изјаве извинио грађанима.

Наташа Јеремић је на конференцији за новинаре у уторак, 21. марта рекла да не прихвата извињење Александра Вучића.

Бета/Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар

2 × two =