Почетна » ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ БОР ПРЕТИО: Девојке ће добити отказ ако одбију да дођу на митинг СНС (ВИДЕО)

ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ БОР ПРЕТИО: Девојке ће добити отказ ако одбију да дођу на митинг СНС (ВИДЕО)

од admin
0 коментар

Председник општине Бор Живорад Петровић из Српске напредне странке претио је запосленим у јавним установама отказима ако не дођу на митинг СНС-а у том граду.

На интернету се појавио тајни снимак на ком се чује како председник општине Бор из СНС-а Живорад Петровић у разговору са директорима јавних предузећа и начелницом општинске управе Љубинком Јелић, као и активистима СНС-а, прети да ће поделити отказе свима оним који не буду дошли на митинг СНС- у том граду.

На снимку, који је тајно направљен, чује се како први човек општине Бор од присутних тражи “квоте људи” који ће морати да присуствују СНС митингу у “Спортском центар”.

– Свако ко је добио кворту, не може да се игра и да не испуни квоту. Немој сутра да ми дођете тамо: “Еј, ми нисмо”… После тога ћемо да се растанемо или да видимо ко може, а ко не може, рекао је Петровић на састанку.

Петровић је претио да ће две запослене које су одбиле да дођу на митинг напредњака “дектатативно” добити отказ после избора, а да ће на њихово место посао добити активисти те странке.

– Ко не може, биће смењен и готово. Нема више игре. То је задатак, запретио је Петровић и записао имена две девојке.

 

Телепромптер

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар