Почетна » Од сада и званично Не давимо Београд постаје Зелено-леви фронт

Од сада и званично Не давимо Београд постаје Зелено-леви фронт

од Други Пишу
0 коментар

Покрет Не давимо Београд прикупио је преко 11.000 потписа и формално постаје политичка партија Зелено-леви фронт, која ће деловати у целој Србији.

“Прикупљање потписа за оснивање Зелено-левог фронта је успешно реализовано за мање од месец дана, у тридесет три градова и општина у Србији, што је својеврстан подвиг с обзиром на техничке капацитете и ограничене термине нотара за прикупљање потписа”, изјавио је Добрица Веселиновић.

Уз Не давимо Београд, Зелено-леви фронт ће чинити и локалне партнерске организације Критична маса Кула, Избор за нашу општину, Иницијатива за Пожегу, Локални фронт Вајево и Иницијатива за Лајковац. Недавно су отворене канцеларије у Нишу, Сомбору и Ужицу, а ускоро се очекује отварање канцеларија и у Новом Саду, Панчеву и другим градовима.

Зелено-леви фронт је партија која ће наставити да промовише вредности које је заступао покрет Не давимо Београд, односно да гради зелену, праведну, слободну и снажну Србију. Борићемо се на територији целе Србије за слободно грађанско друштво разумевања, правде, солидарности и једнаких шанси.

Дугујемо велику захвалност свима који су својим потписом подржали оснивање Зелено-левог фронта и позивамо све грађанке и грађане да подрже нашу борбу.

Зелено-леви фронт

 

 

Фото глас Шумадије

Можда ти се свиди

Оставите коментар