Почетна » Раднике јавног предузећа у Вршцу постројавају и истражују да ли код куће гледају МТС или СББ и терају их да пређу на МТС

Раднике јавног предузећа у Вршцу постројавају и истражују да ли код куће гледају МТС или СББ и терају их да пређу на МТС

од Други Пишу
0 коментар

Народна посланица и заменица председника Демократске странке, Драгана Ракић, објавила је данас на свом Твитер налогу да су се у канцеларији народне посланице јавили грађани Вршца који су пријавили да руководиоци у ЈКП „Други октобар“ малтретирају своје запослене као и да истражују ко код куће гледа МТС, а ко СББ, приморавајући их да сви пређу на МТС.

 

Ракић у разговору за портал Нова.рс каже да је остала запањена када су јој се јутрос појавили грађани са овим проблемом, али да је тек након објављивања информације на друштвеним мрежама схватила колико је заправо тај проблем озбиљан.

„Више запослених ЈКП „Други октобар“ ме је контактирало како би ми пријавили да је у том предузећу акција и да руководиоци масовно анкетирају запослене ко код куће гледа МТС, а ко СББ и врше притисак да сви пређу на МТС“, рекла је заменица председника Демократске странке.

 

Такође, она додаје и да је након објављивања информације на друштвеним мрежама, добила још позива заполсених који су јој испричали још неке детаље, али и потврдили да је то опсежна акција.

„Рекли су ми и име човека који руководи целом акцијом, али такође, људи су ми рекли да то иде од директора преко разноразних руководиоца из целе фирме. Људи су шокирани да овај режим ништа не пропушта случају, па ни то шта људи гледају на својим екранима. У ствари, то је њима јако битно и колико су њима медији и пропаганда важни како би остали што дуже на власти“, рекла је за наш портал Драгана Ракић и додала да сви који трпе мобинг нека ми се јави на 060/410-02-00.

Алекса Момчиловић   Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар