Почетна » СКАНДАЛ Тома частио Чуметовог брата локалом од 129 квадратних метара!

СКАНДАЛ Тома частио Чуметовог брата локалом од 129 квадратних метара!

од admin
0 коментар

Председник Србије Томислав Николић 1997. године продао је локал од 129 квадратних метара Чуметовом брату Новаку Бухи за само 90.300 динара, односно по десет пута нижој цени.

Те године је цена квадрата стамбене новоградње коштала око 7.126 динара, а Буха је свој локал добио по цени од само 700 динара по квадратном метру.

Николић је тада био директор ЈП „Пословни простор Земун“. Он је са Новаком Бухом склопио купопродајни уговор у којем пише да му је продао прословни простор зграде која се налази у Сурчину на углу Војвођанске и Браће Пухаловић, преноси Курир.

Новак Буха има дебели досије

Буха је био оптужен за рекетирање јер је закупио простор државног аеродрома „НИкола Тесла“ за своју коцкарницу. Новак Буха је брат Љубише Бухе, бившег шефа сурчинског клана а сада сведока-сарадника. Новак Буха је био укључен у криминалне активности, због чега је хапшен у „Сабљи“. Од 2003. му се суди због сумње да је са сарадницима изнуђивао новац од једног сурчинског бизнисмена. Новак Буха преко фирме „Гејм планет компани“ има пет слот клубова у Београду.

 

(ALO)

Можда ти се свиди

Оставите коментар