Почетна » ОБМАНА: Објавили слике оружја са Новог Београда, али крију оружје за измишљени атентат

ОБМАНА: Објавили слике оружја са Новог Београда, али крију оружје за измишљени атентат

од admin
0 коментар

Министарство унутрашњих послова саопштило је да је полиција у једној гаражи на Новом Београду лоцирала украдени аутомобил, хеклер и муницију. Пронађено је и два пута по 200 грама експлозива, детектор, два мобилна телефона за даљинско активирање експлозива, као и један пиштољ.

Режимска телевизија “Пинк” (није случајност) прва је објавила информацију о лоцирању новог оружја уз напомену да га је полиција пронашла у оквиру акције око разоткривања случаја са измишљеним атентатом на Александра Вучића.

“Пинк” је чак извештавао са лица места и тако потврдио да је реч о једној намештаљци.

Полиција је затим објавила и фотографије оружја.

Ако је ново оружје, како тврде режимски медији, откривено у оквиру акције око измишљеног атентата, питање је због чега у фотографије новог оружја објављене, али не и фотографије оружја које је наводно лоцирано у близини Вучићеве породичне куће.

Међутим, МУП званично није потврдио да је оружје са Новог Београда повезано са наводним оружјем у близини Вучићеве куће у Јајинцима.

Оружје са Новог Београда појавило се, коинцидентно или не, пар сати након што је министар Небојша Стефановић изјавио да Вучић страхује да је неко хтео да убије његовог брата Андреја.

Јасно је да оружје са Новог Београда нема никакве везе са наводним оружјем у близини Вучићеве куће. Зато МУП тако нешто неће званично ни да потврди, али је режимским медијим речено да форсирају прича да измишљена веза постоји.

Телепромптер

Можда ти се свиди

Оставите коментар