Почетна » Веселиновић: Београд је зрео за промене

Веселиновић: Београд је зрео за промене

од Други Пишу
0 коментар

„Оставка Александра Шапића је његова најбоља одлука од када је постао градоначелник Београда“, изјавио је Добрица Веселиновић и позвао грађане да се активно укључе у смену власти. „Спремни смо да преузмемо Београд и да га из канџи криминалног режима вратимо у руке грађана“, додао је Веселиновић.

“Београд се налази у јако тешкој ситуацији. Саобраћај је у колапсу. Загађење ваздуха је међу највећима у свету. Зелене површине, јавни простори, споменици и културна добра нестају под притиском инвеститорског урбанизма. Попуњава се сваки квадратни метар новим објектима, а цене рентирања станова су такве да људи не могу да их приуште. У вртићима нема места, а трећина града нема канализацију. То је суморна слика нашег Београда”, рекао је Веселиновић и подсетио на штетне потезе који су обележили власт Александра Шапића, као што је намештање тендера за БусПлус, бахато понашање према службеницима градске управе, ширење улица уместо улагања у јавни превоз, као и предизборна раскопавања улица.

Веселиновић је најавио да ће у наредним данима предложити састанак свим опозиционим организацијама, како би се договорили око стратегије наступа на изборима у складу са документом “Документ за победу”, који су потписале опозиционе организације. Зелено-леви фронт / Не давимо Београд

Можда ти се свиди

Оставите коментар