Почетна » Врчин облепљен браћом Симоновић, новинар Јовановић поново добио претње

Врчин облепљен браћом Симоновић, новинар Јовановић поново добио претње

Већ познати метод плаката

од Жиг Инфо
0 коментар

Ноћас су центар и околина Врчина излепљени плакатима са фотографијама првостепено осуђеног као налогодавца за паљење куће новинара, као и његовог брата- Драгољуба и Славка Симоновића.

Браћа Симоновић су на овим плакатама окарактерисани као „ОЛОШИ“.

Три године генерални директор Железница није урадио ни један пружни прелаз само је пунио своје џепове, а сада са братом зове људе на протест користећи смрт малог анђела, срамота!, пише у опису на плакатама испод фотографија браће Симоновић.

Ко је аутор плаката, званично није познато. Иначе, овакву и сличну пропаганду вршио је својевремено и Драгољуб Симоновић. Неретко су Симоновићеви политички непријатељи завршавали на сличним плакатама. 2012. године одштампан је и лажни билтен тадашњег удружења „Снага грађана“, како би се исти компормитовали.Билтен су делили активисти СНС-а којима је предводио Драгољуб Симоновић.

Недавно су чланови СНС-а из Гроцке исписивали и графите против Милице Заветнице. Милоша Јовановића из Новог ДСС-а и Бошка Обрадовића из Двери. Из исте групације стизали су и изрази као што је „олоши“.

Ипак, Српска напредна странка се никада није јавно одрекла свога члана Драгољуба Симоновића ни након пет година од паљења куће нашег колеге Милана Јовановића. Чак и данас, добио је колега Јовановић претњу од Симоновића, овога пута од брата Славка.

Наиме, док је фотографисао плакате као и како браћа Симоновић скидају исте, Славко Симоновић упутио је следеће речи нашем новинару:

  • Кад си ти то лепио, тужижу те да знаш и поднећу кривичну пријаву, рекао је Славко Јовановићу.

Из центра Врчина су браћа Симоновић  уклонили већи део плаката.

ЕЖИ

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар