Почетна » „Кад срце каже Србија“: Репрезентација добила два велика појачања из Арсенала и Манчестер јунајтеда

„Кад срце каже Србија“: Репрезентација добила два велика појачања из Арсенала и Манчестер јунајтеда

од Други Пишу
0 коментар

Луис Зечевић Џон и Едвард Ибровић Флечер, двојица фудбалера рођених 2008. године, одабрали су да у будућности наступају за репрезентацију Србије.

Ту информацију, уз фотографију ове двојице фудбалера, потврдио је директнор млађих категорија Фудбалског савеза Србије Никола Лазетић:

„Разговори које сам водио претходних седмица у вези са њиховим доласком на моје велико задовољство успешно су завршени. Хвала им на показаном патриотизму, имали су избор. Момци имају сјајан потенцијал и сигурно да не би били у клубовима у којима су да није тако. Очекујемо да ће се врло брзо прилагодити и адаптирати на начин рада у селекцији Србије, а овде ће имати максималну подршку свих релевантних фактора. Њихова жеља и опредељење ка дресу наше земље је нешто због чега можемо да будемо изузетно поносни. На нама је да наставимо овим путем и улажемо у будућност српског репрезентативног фудбала“, рекао је Лазетић.

Њих двојциа ће дебитовати 7. марта на утакмции против Црне Горе у оквиру првог круга квалификација за пласман на Европско првенство 2025. године у конкуренцији кадета.

Флечер игра у нападу и наступа за млађе категорије Манчестер јунајтеда, док Зечевић делује по десном боку и једна је од ведета Арсенала.

Они су последњи у низу играча који су одабрали да играју за Србију, али је кроз историју било и оних који су наступали за неке друге селекције – међу њима је и бивши љубимац навијача Црвене звезде.

Foto: FSS

Страхиња Николић    Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар