Почетна » АФЕРА ВИБРАТОР ЗАТРЕСЛА ВЛАДУ! Службена лукс лимузина усликана испред секси шопа, ТРАЖИ СЕ КО ЈЕ ПЕРВЕРЗЊАК У ДРЖАВНИМ РЕДОВИМА! (ФОТО)

АФЕРА ВИБРАТОР ЗАТРЕСЛА ВЛАДУ! Службена лукс лимузина усликана испред секси шопа, ТРАЖИ СЕ КО ЈЕ ПЕРВЕРЗЊАК У ДРЖАВНИМ РЕДОВИМА! (ФОТО)

од admin
0 коментар

Опа бато! „Лексус“ који дужи Министарство здравља, а користи државни секретар Берислав Векић, усликан усред радног времена у Крагујевцу испред продавнице са сексуалним помагалима!

Луксузна лимузина „лексус“ у власништву Владе Србије „ухваћена“ је усред радног дана непрописно паркирана, и то ни мање ни више него испред секс-шопа у Крагујевцу! Како сазнаје Курир, реч је о службеном аутомобилу који дужи Министарство здравља, а који у последње време користи његов државни секретар, доктор Берислав Векић.

– Тај „лексус“ (регистарске ознаке познате редакцији) добијен је као донација Јапана Влади Србије и од тада је на располагању Министарству здравља. У њему се највише вози државни секретар Векић. Шта је он радио у секс-шопу, заиста не знам. Није ми никад изгледао као човек кога то интересује – каже извор нашег листа из Немањине 11.

Он описује и да је јуче, кад се сазнало за ову аферу, било ванредно стање у Влади „јер су сви тражили перверзњаке у својим редовима“. Неколико министара је чак Куриру слало фотографије својих регистарских таблица како би доказали да то нису они.

Владин аутомобил је био паркиран на делу тротоара између два локала – фризерског салона и секс-шопа. Међутим, где је био Владин службеник питање је на које у овом тренутку нема одговора. Наиме, Векић је, пошто смо га упитали да ли се вози у „лексусу“ с наведеним регистарским таблицама, прекинуо везу. На наше упорне позиве више није одговарао. Државни секретар у Министарству здравља није одговорио ни на наша питања у поруци, у којој смо навели тему нашег текста.

Ни министар здраља Златибор Лончар није одговарао на позиве новинара Курира.

Уколико је Векић заиста тог дана користио службени аутомобил за своје приватне потребе, то значи да грађани Србије плаћају чиновнику Владе одлазак код фризера или у набавку секс-помагала.

Берислав Векић дошао је у Министарство здравља, најпре као помоћник министра, а затим је постао државни секретар.

 

Ко је Векић?
Сакрио од Агенције стан од 115.000 евра

Векић је у жижу јавности доспео 2015, кад се сазнало да није пријавио Агенцији за борбу против корупције стан у Рафаиловићима од 115.000 евра. Наиме, Векић је у имовинској карти пријавио само стан од 42 квадрата, ауто и плату, док о луксузној некретнини у Црној Гори није било ни слова. За стан се сазнало тек кад је Векић објавио његову продају.

Курир.рс/К. Благовић – И. Кљајић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар