Почетна » „Неваљале“ свеске (15+): Старлете за школарце у српским продавницама, али кад видите остале – схватићете да је гола гуза најмањи проблем

„Неваљале“ свеске (15+): Старлете за школарце у српским продавницама, али кад видите остале – схватићете да је гола гуза најмањи проблем

од admin
0 коментар

Да ли бисте пустили децу у школу са оваквим прибором?

Како се ближи нова школска година не само у књижарама, већ и у маркетима, на бувљацима, дакле „на сваком ћошку“, наменски ничу хрпе школског прибора. У мору опција пред школарцима, један ланац маркета издвојио се „неваљалим“ свескама са полуголим старлетама, певачицама, непримереним порукама…

Најпознатија старлета на свету Ким Кардашијан додирује се задњицом док пршти новац са „најбољом другарицом икада“ на једној од бележница (коју ни корисници друштвених мрежа нису успели да идентификују, па нагађају да ли је у питању лоша карикатура Џенифер Лопез, Криси Тиген или Блек Чајне).

У другом секси издању на једној од корица у току је рвање разголићених певачица Бијонс и Ријане.

Исти произвођач упарио је иронично још два најбоља друга, председника Сједињених Америчких Држава Доналда Трампа који напућен слика „селфи“, загрљен са руским колегом Владимиром Путином, који је представљен као мачо мушкарац, го до појаса.

Произвођач је ова три примерка означио погодним за узраст 15 +, односно намењен је средњошколцима.

Међутим, не може нико основце да спречи у пазарењу баш ових свезака, а многи родитељи прокоментарисали су да сад и са „великом децом“ морају да иду у куповину за школу, уколико не желе да ризикују блам.

Наиме, било би интересантно да их позове разредна на разговор уколико неко од професора погледа свеску са које их гледају неки од, нажалост, идола данашњице дела млађе генерације. Ликови из шоубизниса бомбардују децу их са свих страна, а сада су доступни и преносиви у образовне институције, које би требало да буду храмови ума.

Питање је и да ли и други произвођачи везаних очију само лепе слике на корице, пошто би било интересантно да професорки енглеског тинејџер или тинејџерка предају натпис који у преводу значи „добре девојке понекад раде лоше ствари“.

Не би било пријатно ни наставницима који дају бодове и за уредне свеске када угледају цртеж девојке пастелнозелене косе која се уметношчу бави у гаћама.

И да све буде схваћено кроз призму карикатуре и хумора, цене нису нимало смешне: 164 динара кошта свеска а4 формата, а свеска са графитима 145 динара. Нит за памет, нит за џеп.

Телеграф.рс/М.Ро., М.Б

Можда ти се свиди

Оставите коментар