Почетна » Смењена директорка школе која је „угостила“ Кристијана Голубовића

Смењена директорка школе која је „угостила“ Кристијана Голубовића

од Други Пишу
0 коментар

Према информацијама до којих је дошао Н1, инспекција Министарства просвете утврдила је да је у раду директорке ОШ „Ђура Јакшић“, на Канаревом Брду, Тамаре Јелић, дошло до пропуста. Министар Бранко Ружић наложио је да се поступи у складу са извештајем инспекције и да се директорка разреши дужности.

Инспекција Министарста послала је данас допис школи, у коме се наводи да је дошло до пропуста у раду директорке ОШ „Ђура Јакшић“, Тамаре Јелић, када је на непрописан начин уступила просторије школе групи Црни Церак и Кристијану Голубовићу, за потребе снимање спота.

Министар Бранко Ружић наложио је да се поступи у складу са извештајем инспекције и да директорка ове школе буде разрешена. Она има рок од 5 дана да се изјасни о овом извештају.

Потсећамо, 20. априла појавио се снимак на друштвеним мрежама где се види да су осуђивани криминалац Кристијан Голубовић и група Црни Церак у учионици ове школе. Након што су родитељи ученика ове школе исказали незадовољство због овог догађаја, директорка школе изјавила је да она није знала да ће се у школи појавити Кристијан Голубовић, и да је просторије школе унајмила групи Црни Церак на молбу глумице Срне Ланго.

Такође, незадовољни родитељи су већ две недеље испред школе протестовали, а јуче су организовали велики скуп, како би изразили своје незадовољство због наведеног догађаја.

foto printskrin nova

Н1/Нова

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар