Почетна » ОВИ ЉУДИ ЖИВЕ У ПАКЛУ: Стравичне слике породице из околине Вршца (ФОТО)

ОВИ ЉУДИ ЖИВЕ У ПАКЛУ: Стравичне слике породице из околине Вршца (ФОТО)

од admin
0 коментар

Ни у најгорим сновима овако нешто нисам видела, прескакала сам преко мртвог човека који је лежао на голој земљи, а преко пута њега седео је склупчан његов болесни син, описује жена која је направила ове потресне фотографије

Снежана Микулић из Вршца је на свом Фејсбук профилу објавила стравичне фотографије породице из села Гудурица. На њима су приказани људи који живе у ужасавајућим условима, на самом рубу егзистенције.

– Овако људи живе и умиру у једном селу недалеко од Вршца… Ни у најгорим сновима овако нешто нисам видела, прескакала сам преко мртвог човека који је лежао на голој земљи, а преко пута њега седео је склупчан његов болесни син… – описала је жена оно што је затекла у улици Пољска 33.

Foto: Facebook/Snezana Mikulic Ex Pfeifert

– Прљавштина и смрад су неописиви, ни на једном прозору нема целог стакла, нема воде ни струје… Два млада човека, ментално заостала на нивоу шестогодисњака, живе свој јадни, бедни живот у овом ћумезу… Ко је надлежан за овакве случајеве ??? – додала је она о сиромаштву, болести и осталим проблемима ових људи.

Foto: Facebook/Snezana Mikulic Ex Pfeifert

Снежана је добила дозволу за ове фотографије, а у тренутку снимања у кући су се налазили лекари и погребна служба.

Foto: Facebook/Snezana Mikulic Ex Pfeifert

Ова породица живи затворено и тешко прихвата комуникацију, како коментаришу људи из села Гудурица. Центар за социјални рад зна за ситуацију ове породице, како тврде комшије.

Foto: Facebook/Snezana Mikulic Ex Pfeifert

Поставља се питање, чија је ово одговорност и у чијој је надлежности решење оваквих случајева?

Телеграф

Можда ти се свиди

Оставите коментар