Почетна » „Зеленило“ у Панчеву сахрањује покојнике?

„Зеленило“ у Панчеву сахрањује покојнике?

од admin
0 коментар

Јавна предузећа имају обједињене услуге.“Зеленило“ не сахрањује покојнике директно, већ то ради Радна јединица „Гробља“ у оквиру њега

ОГЛАС „Зеленила“ окачен на стаблима у Панчеву, у којима се нуди издавање погребне опреме и услуга сахрањивања, изазвао је шок, али само код неупућених.

Како то да „Зеленило“ сахрањује покојнике? Одговор је чудан, али једноставан – ово панчевачко јавно предузеће ради обједињено, што није никаква новина у мањим градовима.

– „Зеленило“ у Панчеву функционише као целина која се састоји из три дела, Радне јединице „Пијаце“, Радне јединице „Гробља“ и Радне јединице „Градско зеленило“ – објашњава заменик руководиоца радне јединице „Гробља“ Радован Којић. – Нормално је за мања места да одређене јединице не функционишу саме, па се обједињују. Код нас је тако још од 1992. године.

„Зеленило“ не сахрањује покојнике директно, иако тако делује, већ то ради Радна јединица „Гробља“ у оквиру њега. „Зеленило“, иначе, није једино предузеће које има обједињене услуге у свом саставу у Панчеву. У оквиру Јавног комуналног предузећа „Хигијена“ налазе се и „Паркинг сервис“ и „Зоохигијена“.

В. Р.    Новости

Можда ти се свиди

Оставите коментар