Почетна » ШЕШЕЉ, ПИЦАЈЗЛЕ И НАПУШТАЊЕ СТУДИЈА Окршај Јелене Милић и Ирене Вукотић уживо, ВОДИЉКА НАПУСТИЛА ЕМИСИЈУ на ивици суза

ШЕШЕЉ, ПИЦАЈЗЛЕ И НАПУШТАЊЕ СТУДИЈА Окршај Јелене Милић и Ирене Вукотић уживо, ВОДИЉКА НАПУСТИЛА ЕМИСИЈУ на ивици суза

од admin
0 коментар

Лидер СРС Војислав Шешељ и пицајзле биле су повод за озбиљну свађу која се јутрос десила јавно, у јутарњем програму ТВ „Хепи“, када су „копља“ укрстиле водитељка Ирина Вукотић и директорка Центра за евроатлантске интеграције Јелена Милић.

 

Епилог овог разговора, у којем се причало о свему и свачему, а понајмање о предвиђеној теми – најављеној посети Јенса Стонтелберга, шефа НАТО, Србији, био је такав да је водитељка, пред сам крај гостовања Милићеве, напустила студио, на ивици суза.

Иако су односи Србије и Америке, решење косовског чвора и Вучићева посета Москви требале да буду теме разговора, он је отишао у сасвим другом правцу, тако да га је практично обележила расправа две даме, и то поводом једног од Шешељевих гостовања на ТВ Хепи, у коме је за Милићеву устврдио да има пицајзле.

Милићевој је то засметало, и скренула је пажњу водитељки, која је Шешеља тада угостила, да је требало да стане у њену одбрану.

– О женама у студију не причамо лоше, и поновила сам у неколико наврата да непримерене изјаве у студију нису дозвољене – рекла је Вукотић, која је казала и да је свако одговоран за свој наступ, као и да је у неколико наврата Шешеља опоменула да не може да говори на тај начин.

На то јој је Милићева рекла да не може да брани Шешеља, као и да је њена одговорност што га није зауставила, јер је она „домаћин програма“. Вукотић је упорно покушавала да објасни како је реаговала, као и да га није подржала, али јој је Милићева у једном тренутку рекла да изгледа да је уопште не разуме.

– Можда сам глупа данас – рекла је Вукотић.

Irena Vukotić napušta studio

Читав овај, непријатан разговор покушао је да умири водитељ Миломир Марић, али безуспешно.

– Нећемо Марићу да идемо даље. Хоћу да завршимо са овим. Ја нисам васпитачица у вртићу и да мирим завађене госте. И што се не обратите Марићу, него само нападате мене. Шта господин Марић није постојао док је Шешељ то говорио? – рекла је Вукотић.

Осим ове расправе, Милићева је имала и разне коментаре на рачун др Данице Грујућић за коју је, између осталог, рекла да је „руски трол“. Њих две су пре извесног времена имале блиски сусрет, такође у студију ТВ Хепи, када је др Грујичић напустила студио.

 

Ово гостовање је потрајало двадесетак минута. Пред крај, док је Милићева још говорила, Вукотић је рекла да јој се никада није десило да се толико узнемирила.

– Мени се за 18 године телевизије није десило да ми лупа срце и да ми се зноје дланови – рекла је Вукотић, на шта је Милић одговорила да је то њен проблем.

Али, то није био крај, а кривац је, по водитељкином мишљењу, управо Милићева.

– Ви помињете нечије дете. Ово је срамотно, али заиста – рекла је Вукотић, и на ивици суза напустила студио.

За разлику од ње, Милићева је наставила да годовори о предстојећој посети генералног секретара НАТО Србији.

Л. Г.   Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар