Почетна » Бошко Шиндић: Шапић мора да буде санкционисан због претњи насиљем када СНС изгуби изборе

Бошко Шиндић: Шапић мора да буде санкционисан због претњи насиљем када СНС изгуби изборе

Саопштење за јавност

од Жиг Инфо
0 коментар

Председник Привременог органа у Београду и бивши градоначелник др Александар Шапић, гостујући на телевизији Хепи, осудио је чињеницу да опозиција не признаје резултате покрадених избора.

Тада је запретио да, уколико се понове избори и СНС их изгуби, они неће признати резултате и да ће онда напредњаци ићи да се „бију по улици“, а то води, како он каже, у грађански рат.

-Овакве изјаве су изузетно опасне у тренутку повећаног степена насиља у друштву. Доктор Шапић је заборавио да сваке изборе организује власт и да је власт одговорна ако дође до нерегуларности. У том случају непризнавањем резултата признали би да њихова власт краде. Свима је јасно да су избори у Београду брутално покрадени. Нема потребе да чека да изгуби изборе, он је те изборе већ изгубио. Нема потребе ни да прети да ће да се „бију по улици“, јер свако ко позива на насиље и покушава да застраши грађане мора да буде санкционисан, навео је Бошко Шиндић члан председништва Србија центра изабрани одборник у Скупштини града Београда.

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар