Почетна » Члан ГО СНС Србије Адам Шукало: Снимак је фалсификат, лажан као и ваша политика

Члан ГО СНС Србије Адам Шукало: Снимак је фалсификат, лажан као и ваша политика

Саопштење за јавност

од Други Пишу
0 коментар

Из кухиње режима данас је поново пласирана лаж у којој су главне улоге подијељене Милану Радовићу, замјенику предсједника СДС-а и Адаму Шукалу (СНС), некадашњем посланику НСРС и бившем посланику у Скупштини Србије.

Исконструисан је сусрет Радовића и Шукала, који се десио раније у једном београдском угоститељском објекту, с циљем како они наводно разговарају о куповини гласова за Јелену Тривић и да им у томе помажу странци дајући милионе марака…

Вијест се појавила на порталу Фактор магазина, истоименог листа у власништву породице Додик, да би потом и други медиј породице Додик ту вијест пренио, а на крају и РТРС, главно режимско оружје за блаћење свих који нису под Додиковом контролом.

На снимку се види како Радовић и Шукало сједе, али не крајем августа, како се тврди у вијести, него много раније што се види и по одјећи јер су обучени у дукс мајицама дугих рукава…

Њихов разговор на снимку није разумљив, али су се аутори потрудили да исфабрикују своју причу како би спасили Додика од пораза на изборима, па наводе да „новац опозицији стиже из УСА али и из извора Кристијана Шмиита…

Одбацујући те тврдње, Радовић каже да режим покушава да спријечи побједу опозиције служећи се најјефтинијим триковима.

– Све је лаж, ово је чиста лаж коју су подмукло, прљаво и крајње безобразно подметнули – каже Адам Шукало, члан Главног одбора СНС Александра Вучића.

Шукало наводи да то није само напад режима на њега, од кога је и побјегао у Србију, него и на Вучићев СНС чији је члан.

„Ја сам напустио своју кућу управо због онога сто је Милорад Додик направио од Републике Српске. Нисам коментарисао годинама лаж, корупцију и криминал који у Српској владају. Али пошто сте ме увукли у ово ваше блато у коме сте спремни да зарад власти, уништите сваког човека, сваку кућу, да затрете и оно што је остало од Српске, зато морам да вам поручим: Снимак који сте пустили у јавност најприземњи је фалсификат, лажан и површан као и ваша политика“, каже Шукало у изјави БН ТВ.

Он каже да је све провидно.

„Тврде да је снимак настао у августу, а ја на њему носим ролку и то у фебруару 2021. Све је лаж, баш као и у фалсификату који сте направили у коме Американци финансирају Јелену Тривић па испада да Американци не знају енглески“, навео је Шукало.

Нагласио је да ниједна ријеч коју су титловали и написали у доњем дијелу снимка нема везе са садржајем разговора и да је тај сусрет био када Јелена Тривиц није била никакав кандидат.

„Да не причам како сте у страху од губитка накалемили констатацију о вашем великом вођству, а да тада избори нису били ни на видику. Ако сте тако увјерени у побједу зашто правите монтаже и понижавате себе и Републику Српску тако да нам се сви смију, Или је то можда порука Србији и странци СНС предсједника Вучића којој припадам да смо сви ми плаћеници Шмита, па и сам патријарх који се са њим срео, а само ви искрени Срби који се држите Милановића и хрватских пара“, казао је Шукало.

Он поручује да је из снимка само једно истина: – Да пратите своје политичке противнике, неовласћено снимате, држите људе у сиромаштву и страху само да би задржали власт.

„Да ли сте свјесни да ће томе за неколико дана доћи крај. казао је Шукало, констатујући да је све то лаж коју су подмукло, прљаво и крајње безобразно подметнули у ово предизборно вријеме у Српској.

 

РТВБН

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар