Почетна » Директор Паркинг сервиса сутра „дисциплинује“ већнике и одборнике ГО Гроцка

Директор Паркинг сервиса сутра „дисциплинује“ већнике и одборнике ГО Гроцка

Због Спортске хале

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Према сазнањима Жиг инфа, директор ЈП „Паркинг сервис“ Београд и координатор ОО СНС-а Гроцка, Андрија Чупковић заказао је за сутра у страначким просторијама у Гроцкој, два хитна састанка.

Према речима наших извора из СНС-а, први састанак са почетком у 17 часова и тридесет минута, одржаће се са члановима већа, док ће пола сата касније, Чупковић одржати састанак са одборницима владајуће коалиције.

Наиме, хитни састанци су организовани због предстојеће седнице Скупштине ГО Гроцка, која ће се одржати у петак 16. јуна.

На тој седници би одборници требало да изгласају да се новац за изградњу Спортске хале у Гроцкој у износу од 120 милиона динара, преусмери на „атарске путеве“, упркос протесту спортских радника и негодовању чланства. Како је председник ГО Гроцка, Драган Пантелић изјавио почетком прошле године, новац за изградњу Спортске хале у Гроцкој је обезбедио председник Србије Александар Вучић.

Ипак, координатор СНС-а Андрија Чупковић и председник ове локалне самоуправе одлучили су да новац за изградњу Спортске хале преусмере за атарске путеве.

Како кажу наши извори, с обзиром да су ускоро избори, а новца у буџету нема, морали су на овај начин обезбедити средства јер посипање путева је нешто на чему се добијају гласови.

  • Овде у Гроцкој ретко ко више верује председнику Пантелићу, па Чупковић ту долази као да нас дисциплинује, односно убеђује да изгласамо да се та средства од хале преусмере на путеве, каже један наш извор из СНС-а.

Да ли ће послушати глас Чупковића или ће ипак испунити обећање Вучића, то је питање чији ће одговор стићи у петак. Управо тада ће се сазнати да ли су одборници за „нашу децу“ и председника Вучића, или су ипак за Чупковића који ће их сутра убеђивати да ће пара за Спортску халу бити, као и да је он ту да пренесе данашње Вучићеве ставове.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар