Почетна » Ђука бојкотовао славу СНС због колега који „воле да се сликају“

Ђука бојкотовао славу СНС због колега који „воле да се сликају“

од admin
0 коментар

Посланик СНС Владимир Ђукановић оплео је по својим страначким колегама, поводом јучерашњег обележавања славе Света Петка, критикујући их да „су похрлиле да дођу, сликају се и осете се битним, али да се на сличан начин не поломе да одбране неког од функционера СНС када је у јавности нападнут“.

Ђукановић је наиме на свом Фејсбук профилу осим салве критика за „напредњаке“, изнео и своје виђење стања у странци.

„Драги моји напредњаци, ето, моја маленкост по први пут није отишла ни у један наш одбор, па чак ни у страначку централу, да заједно обележимо Свету Петку, нашу крсну славу. Не знам, можда грешим, али некако у себи сам осетио да тешко могу да будем у друштву оних који ће за коју годину, када по природи ствари паднемо са власти, отићи у неку другу странку која дође на власт и тамо славити неку другу крсну славу“ написао је Ђукановић.

Он је навео да је „лепо доћи и сликати се, осетити се битним“.

„Да, то је фантастична ствар, јер ће вам изаћи фотографија у неком дневном листу, можда ћете бити у неком ТВ прилогу. Битно је да сте виђени и разумем што се многи од вас поломише да стану тик уз домаћина славе и да му први честитају. Не замерам вам то. Замерам вам што се нико од вас не поломи на сличан начин да одбрани неког нашег функционера кога черече“ поручио је Ђукановић својим страначким колегама.

Након тога је упитао колеге „да ли неко од њих стао да одбрани Зорана Бабића, Синишу Малог, Бату Гашића или самог Вучића од кампања које се воде против њих“.

„Не господо, нема вас тада, јер тада ваља ући у блато и пробијати се кроз муљ који вам буде намењен. А, ви би некако да се не упрљате. Е, тај недостатак солидарности у СНС, та ужасна небрига за вашег страначког колегу, та одвратна самозаљубљеност по систему „ја па ја“, врло брзо ће нас убити“ написао је Ђукановић у исцрпној поруци.

Он је затим закључио да не може да прославља Свету Петку са многима од њих.

„Све док не признамо сами себи да без Вучића тешко да бисмо цензус прешли, док не почнемо једни друге да бранимо, уместо што неретко једни другима смештамо“, поручио је Ђукановић.

Б. Јеловац    Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар