Почетна » БРОВИНА ПРИЗНАЛА: Фотографија силовања је фалсификат

БРОВИНА ПРИЗНАЛА: Фотографија силовања је фалсификат

од admin
0 коментар

 ПОЛИЦИЈА тзв. Косова је интервјуисала посланицу Скупштине непризнате државе Флору Бровину, о фотографији која је у четвртак објављена, а која према њеним речима доказује силовање 35-годишње жене од стране српских војника током рата на Косову. 

Народна посланица Флора Бровина изјавила је да је фотографија лажни документ и да она није знала да је то тако, јер га је годинама задржала. „Имам документ од 2003. године. Тачност документа ће верификовати органи тзв. државе Косово“, рекла је она у изјави новинарима, преноси РТКливе. 

Бровина се извинила свима који су били забринути након објављивања фотографије коју је у четвртак показала у Скупштини тзв. Косова и која је изазвала бројне реакције у јавности. „Најбољи одговор ће дати Државно тужилаштво Косова“, рекла је она. 

Према речима Бровине, председник ДПК-а, такође председавајући Скупштине тзв. Косова, Кадри Весељи није знао за овај случај. За њену оставку на функцију посланика, Бровина је оценила да је спремна да предузме било коју акцију која је у интересу Косова.

Новости онлине

Можда ти се свиди

Оставите коментар