Почетна » Лазовић у Краљеву: Грађани се не смеју плашити приласка каси!

Лазовић у Краљеву: Грађани се не смеју плашити приласка каси!

од Други Пишу
0 коментар

Зелено-леви фронт у коалицији “Србија против насиља”, наставља кампању у Србији, где је Радомир Лазовић, копредседник Зелено-левог фронта и први на листи “Србија против насиља” указао на тежак економски положај и најавио да ће се људи са променом садашње власти ослободити свакодневног страха од приласка каси у продавницама.

Коалиција “Србија против насиља”, посетила је Краљево и изнела план уједињене опоцијије да Србију ослободи од страха и насиља. Лазовић је истакао да је Краљево један од градова који је платио највећу цену економских катастрофа садашње Владе.

“Морамо да учинимо све да у Србију вратимо систем. Систем мора да раскине са криминалом и корупцијом који изједају наше друштво и обезбеди да без страха шаљемо децу у школе. Желимо да супермаркетима идемо ка каси без неизвесности и страха да ли имамо да платимо све што је у нашој корпи. Нисмо заслужили да се тако осећамо. Желимо да променимо Србију, желимо да живимо добро и да се осећамо добро! Желимо да вратимо осмех на сва наша лица и на лица наше деце”, рекао је Радомир Лазовић.

Коалиција “Србија против насиља” ће у наредном периоду наставити да посећује места широм Србије и преноси поруку да је промена могућа након 17. децембра.

Можда ти се свиди

Оставите коментар