Почетна » Мирослав Алексић изнео нове доказе о Јовањици 2

Мирослав Алексић изнео нове доказе о Јовањици 2

од admin
0 коментар
miroslav aleksic e1616513043274 750x545

 

„На фотографији се налази Милан Кендија директно испред (председника Србије Александра) Вучића, а поред су (министар унутрашњих послова) Александар Вулин и (директор Безбедносно-информативне агенције) Братислав Гашић. Дакле, то је све једна иста дружина“, рекао је Алексић.

„Ова слика показује да је Кенди сасвим сигурно познат Вучићу“, додао је он.

miroslav aleksic e1616513043274 750x545

Алексић је показао и фотографију са бизнис форума у Москви, на којој је власник Јовањице Предраг Колувија стоји иза председника Србије Александра Вучића, те то значи, како је он рекао, да Колувија није био на 15 метара од Вучића, „како председник тврди“.

Алексић је позвао Вучића да прихвати полиграф у којем ће питања постављати „они који су извештавали за Јовањицу“, јер ће он „радо то прихватити“.

„Нека Вучић само изабере термин на РТС-у, имам разна питања да му поставим. Питање је само да ли ће то прихватити на крају или ће се понашати као кукавица“, рекао је он.

Алексић је рекао да је добро што је потврђена оптужница Јовањица 2, јер то показује да тај процес наставља да се одвија.

„Важно је што је ова оптужница потврђена, јер се овај процес даље одвија и наставиће тако све док не дођемо до политичких налогодавца у овој оптужници“, рекао је он.

Ипак, Алексић је рекао да се „можда нешто крије“ иза тога што је та оптужница за кратко време потврђена, јер је „ово ипак Србија Александра Вучића“.

„Желим да верујем да постоје поштене судије које више не желе да покривају марифетлуке власти, али питање је да ли је разлог потврђивања ове оптужнице да се она не би нашла у извештају Европске Уније“, рекао је он.

Бета/Данас

Можда ти се свиди

Оставите коментар