Почетна » Невена Шарић, нови повереник или координатор СНС-а у Гроцкој?

Невена Шарић, нови повереник или координатор СНС-а у Гроцкој?

од admin
0 коментар

Наиме, Шарићка је однедавно постала, поред осталих пет координатора , на месту главне особе за омладину СНС-а у Гроцкој, само је непознаница који јој је назив „именовања“. Док за Невену Шарић то именовање није важно тј, да ли је повереник или координатор, Стефан Дилберовић један од координатора СНС-а и председник СГО Гроцка каже да је Шарићка постављена на место повереника за омладину СНС-а у читавој Гроцкој.

– Према мојим информацијама Невена Шарић је постављена за повереника Савета за омладину странке у целој ГО Гроцка, изјавио је за Жиг инфо Стефан Дилберовић.

С друге стране, Невена Шарић каже да је можда и координатор али да то њој није ни битно већ само жели да се заједничким снагама нешто кокнкретно уради у Гроцкој.

– Зар је битно која ми је функција, односно да ли сам координатор или повереник? Мени је свеједно и није ми битна функција као функција, већ изразита жеља да се нешто коначно уради у ГО Гроцка. Сви ми знамо шта је било у протеклом периоду и да Гроцка не може баш да се похвали неким позитивним рејтингом, а све то због бившег руководства. Што се мене тиче, ја ћу радити искључиво у корист народа, као и Српске напредне странке. Не желим да мешетарим и упрошћавам углед странке , као што још увек постоје појединци који то раде. изјавила је Невена Шарић за Жиг инфо.

Иначе, Невена Шарић је, према нашим ранијим подацима, док је у Гроцкој на челу СНС-а био Драгољуб Симоновић, бивши председник ГО Гроцка којем се суди за паљење куће новинара Јовановића, била једна од малобројних која се супроставила његовом деловању. Њени јавни наступи у Гроцкој били су јасно дефинисани према политици коју је предводио Симоновић, због чега је и напустила грочански одбор напредњака и прешла са још двадесетак активиста у ОО СНС-а Раковица на чијем челу је садашњи повереник за Гроцку, Милосав Миличковић. Невена је, поред Дејана Влашковића из Калуђерица, за сада, друго ново лице у ОО СНС-а Гроцка који су , практично нова лица за која се може рећи да нису рецидиви Симоновића.

Осим њих двоје и повереника, на челу грочанског СНС-а су Миленко Буквић, Стефан Дилберовић, Милан Марковић и Ђорђе Јевтић. Сви они су, практично све док није смењен, били „десна рука“ Драгољуба Симоновића и давали су му јавну подршку у борби против, како се наводило, медијске хајке која се води против њега (Симоновића)

ЕЖИ

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар