Почетна » Двери Инђија: Могли су, али или нису хтели, или нису знали да реше проблем превоза грађана Инђије!

Двери Инђија: Могли су, али или нису хтели, или нису знали да реше проблем превоза грађана Инђије!

од Други Пишу
0 коментар

Проблем који траје већ дужи временски период ових дана је кулминирао. Револт грађана Инђије је велики, и то са услугама које пружа ЈПИ! Школску годину је ЈПИ дочекао неспремно и ђаци који свакодневно путују проживљавају праве кошмаре, аутобуса нема, па нема. Како стићи до куће или до школе!?

Локална саморекламирана власт буквално ништа није урадила да промени катастрофално стање, а оно је све горе, заправо, према неким информацијама оперативан је једноцифрен број аутобуса, колико их је остало исправних. Исти проблем имају и запослени грађани, који не стижу на време на посао, а велико је питање како ће послодавци реаговати на константна кашњења.

Власт дефинитивно није у стању да реши проблем превоза, који траје! Превозник Ласта, по садашњој ситуацији у којој се налази није дорастао послу који му је поверен. Сасвим је сигурно је да се мора пронаћи нови превозник, који би гарантовао и квалитет вожње и гарантовао договорене линије и поласке. Проблем је што је то требало учинити пре почетка школске године и деци али и грађанима гарантовати квалитетан и тачан превоз. Зашто то није учињено од стране власт а веома добро су знали каква је ситуација са превозником Ластом?

И после ће први човек Инђије да се жали да нису могли, могли су, али или нису хтели или нису знали да реше проблем превоза грађана Инђије!

Можда ти се свиди

Оставите коментар