Почетна » Одбачен приговор од стране ОИК Гроцка, Тодоровић: Видимо се на суду

Одбачен приговор од стране ОИК Гроцка, Тодоровић: Видимо се на суду

од admin
0 коментар
odgovor

 Како се наводило у приговору, осим тога што се оспорава састав ове листе, један од кључних проблема јесте и сукоб интереса, јер је председник изборне комисије у Гроцкој је Мирјана Буквић, рођена сестра једног од кандидата на листи СНС-а.

ВИШЕ О ПРИГОВОРУ- ОВДЕ

Изборна комисија ГО Гроцка, одржала је данас у 11 часова седницу на којој је одбацила приговор поднет од стране Тодоровића. Како се наводи у образложењу, Изборна комисија није могла да утврди у ком својству подносилац подноси приговор, из разлога што није доставио ни један доказ којим доказује својство бирача, кандидата за одборника или предлагача кандидата.

odgovor

 

Тодоровић: Видимо се на суду

Поводом одбацивања приговора од стране ОИК-а у Гроцкој, Немања Тодоровић каже да је она очекивана и да ће се видети на суду.

-Очекивао сам овакву одлуку изборне комисије у Гроцкој. Ово је само још једна у низу потврда не фер и нерегуларних услова у којем се ови избори одигравају. Будући да изборна комисија најелементарније делове свог рада не спроводи, тако да овакво решење мораће да буде оцењено од стране Управног суда, изјавио је за Жиг инфо Немања Тодоровић.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар