Почетна » Понош: Направићу сендвич Вучићу ако покаже папир о топљењу тенкова, нису то чварци.

Понош: Направићу сендвич Вучићу ако покаже папир о топљењу тенкова, нису то чварци.

од Други Пишу
0 коментар

У изјави за Нова.рс председник странке Србија Центар генерал Здравко Понош рекао је да Вучић редовно са њим „полемише“ преко телевизије кад оде у иностранство као да је „сујеверан или опсесивно комплулсиван.“ Рекао је да је Вучић имао примедбу на чињеницу да је он рођен у Книну као да је он „супериоран“ зато што је рођен у Београду.

Осврнуо се и на Вучићеву оптужбу да је он топио тенкове. О томе се огласио и на Твитеру, где је приложио и документа да је Вучић управо тај ко је као премијер нудио оружје на продају.

“Опет ми је приписао топљење тенкова и демонстрирао колико се разуме у ту ствар. Он мисли да су тенкови чварци. Ја га позивам да покаже папир коначно који показује да сам наредио топљење тенкова. Ако нађе такав папир, ја обећавам да ћу му ја направити сендвич лично.“ – рекао је Понош и додао “ Ја сам окачио доказ да је он продавао тенкове када је он био премијер, само у једној од транши било је 282 тенка.”

Подсетио је да је Вучић претио да ће у УН одржати говор од којег ће сви “пасти с ногу” додавши, “Једном сам био сведок у УН пре неколико година. Он је одлучио да импровизује што се тамо по правилу не ради. Мене је било срамота, он се понашао као да је то градски одбор СНС, ни на шта није личило. Топло се надам да ће одржати смислен говор”, закључио је Понош.

Можда ти се свиди

Оставите коментар