Почетна » Немања Тодоровић: Зна се ко је прихватио а ко одбио да учествује у крађи гласова у Гроцкој

Немања Тодоровић: Зна се ко је прихватио а ко одбио да учествује у крађи гласова у Гроцкој

Злочин који не застарева

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Немања Тодоровић, повереник Покрета слободних грађана у Гроцкој, истакао је данас да се зна ко је учествовао у изборној крађи, као и да то кривично дело не застарева.

  • Овога пута се обраћам онима који су учествовали у крађи ваших гласова… Ако виновници тог организованог криминала, који су учествовали у овој општини у крађи избора за рачун напредне криминалне власти, мисле да ће се извући, да немамо податке и доказе шта су радили и брисали, кога су убацивали у бирачки списак, е па погрешили су. Знамо и све Биљане и Јованке и Иване и све остале који су радили на томе да се фалсификује изборна воља грађана Гроцке. Све ћемо их пријавити… Знамо и ко је одбио, као и оне којима је било наређено па нису хтелу да учествују у томе. Исто тако знамо и оне које јесу. И ти који јесу, овај пут ће озбиљно одговарати, како у институцијама наше земље, тако и у међународним, рекао је данас, између осталога Немања Тодоровић на друштвеној мрежи Фејсбук у снимку који је објављен испред Покрета слободних грађана Гроцка.

Тодоровић је и изјави за Жиг инфо појаснио свој снимак. Како је истакао, ова дела не застаревају и свакако ће се неко бавити са њима у веома блиској будућности.

  • Не треба заборавити да је несаломиви бивши председник Гроцке, Драгољуб Симоновић, за којег се мислило да никада неће одговарати, данас после пет година пада с власти пред више судских поступака. Слично тако ће се десити и са садашњима у Гроцкој. Кривични законик је ту изузетно јасан, поготово у члановима  155 до 159. А биће занимљиво и гоњење по члану 356. истог законика, истакао је за Жиг инфо Немања Тодоровић и додао да ови поступци не застаревају.

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар