Почетна » Сазнајемо: СНС у Гроцкој добио задатак да ослаби СПС, позвана и министарка

Сазнајемо: СНС у Гроцкој добио задатак да ослаби СПС, позвана и министарка

Са састанка напредњака

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Према сазнањима Жиг инфа, данас је одржан састанак у  страначким просторијама СНС-а Гроцка, а састанак је водио координатор Андрија Чупковић.

Састанак је трајао нешто мало више од два сата, а кључна тема састанка, према речима наших извора, јесте како умањити гласове СПС-у, поготово међу пензионерима. Како наводе наши извори, напредњаци сматрају да постоји могућност да ће изгубити град Београд, а како иду и локални избори, из врха је сматрано да што више треба ослабити СПС. Наводно, постоји бојазан да ће СПС изузетно ојачати и да можда у неком будућем сазиву може и да не направи коалицију са СНС-ом. Из тог разлога, СПС на локалу, поготово гласачко тело међу пензионерима треба ослабити.

Наши извори су и закључка да ће у Гроцкој бити слабо шта урађено. Како кажу, „не стижу охрабрујући знаци да ће се доста тога асвалтирати, па чак ни посипати атарски путеви“. Чупковић је, наводно, позвао и министарку здравља, Даницу Грујичић, да пита да ли ће се центар за дијализу отворити при ДЗ Гроцка, у амбуланти Бегаљица.

-Министарка је била одлучна да је то неисплативо и да од тог центра нема ништа. Чупковић је у свом маниру био дрзак према министарки, спомињао је и да ће обавестити председника Вучића због неиспуњеног обећања, али ништа и даље није договорено, каже наш извор са овог састанка.

Било је речи и о новим запослењима или премештају на ново радно место, с обзиром да су неки чланови у међувремену дипломирали за правнике, додају наши извори.

Састанку је, иако болестан, присуствоао и председник ОО СНС-а Гроцка, Драган Пантелић као и други координатори за СНС Гроцка и Младеновац.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар