Почетна » СРПСКА СРАМОТА : Народњачка старлета Слађана Николић будућа звезда српске дипломатије! (ФОТО) (ВИДЕО)

СРПСКА СРАМОТА : Народњачка старлета Слађана Николић будућа звезда српске дипломатије! (ФОТО) (ВИДЕО)

од admin
0 коментар

Слађана Николић, будућа узданица српске дипломатије, појављује се као старлета у народњачким спотовима, објавио је у данашњем броју „Блиц“.

Да ли и колико овакви естрадни наступи могу да штете имиџу српске дипломатије, остаје отворено питање, тек полазница последње генерације Дипломатске академије главни актер је спотова Бобана Рајовића „Усне боје вина“ и „Принцеза“.

Лист наводи да можда ово и не би толико боло очи да није чињенице да последњих година велики проценат полазника Дипломатске академије нису чиниле старлете попут Вање Хаџовић, Невене Љубић Лајовић, Марије Грујић…

Николићева је на Дипломатску академију примљена на предлог Министарства унутрашњих послова, а запослена је у Интерполу.

Извор овог листа каже да је део запослених отворено незадовољан оваквом кадровском политиком.

– Годинама се понавља исти проблем. На Академију се не примају најбољи кадидати, већ они који имају неку везу. Последњих година полазници на Академију доспевају по истом шаблону. По правилу, већина њих има завршене приватне факултете на сумњив начин, али имају личну или партијску везу да би уопште ушли у државну институцију, или јавно предузеће, на чију препоруку буду касније буду примљени на Академију – каже овај извор из Министарства иностраних послова.

 

(Espreso.rs / Blic)

Можда ти се свиди

Оставите коментар