Почетна » Вулин у загрљају са хапшеним навијачем Рада

Вулин у загрљају са хапшеним навијачем Рада

од admin
0 коментар

 

Портал Нова.рс објавио је данас фотографију за коју није познато када је настала и на ком догађају, али да је Ковачевић на фотографији потврдила је овом порталу Мара Халабрин, мајка Александра Халабрина, младића за којим се трагало данима, а његово тело на крају је пронађено у плитком гробу у Сопоту, сасвим случајно.

Мара Халабрин, иначе, познаје Ковача, који је био познаник њеног убијеног сина. Њен син Александар довођен је у везу са навијачима ФК Партизан.

„Фотографију сам видела прексиноћ и све што могу да кажем је да целу ноћ нисам ока склопила. Овим сам изгубила сваку наду у полицију. Нисам је имала ни раније, али ово сада ме је дотукло. Негде дубоко сам веровала држави у којој сам рођена, али шта сада да очекујем“, пита се очајна жена.

На повезаност њеног сина са поменутим Ковачевићем указивала је инспекторима, али они никада нису желели да саслушају Ковачевића, нити да га приведу.

Полиција га, међутим, јесте привела 2020. године и то након што је, после упада у једну кладионицу у Београду, у њој затекла скривено оружје „шкорпион“. Медији су тада писали да је управо код Ковачевића пронашен поменути аутоматски пиштољ.

П. Д.    Данас

Можда ти се свиди

Оставите коментар