Почетна » Фудбалере Србије очекује ужарена атмосфера, Мађари продали 65.000 улазница за мање од четири сата

Фудбалере Србије очекује ужарена атмосфера, Мађари продали 65.000 улазница за мање од четири сата

од Други Пишу
0 коментар

Очекивано, изабраници Драгана Стојковића имаће наспрам себе не само колеге у дресовима Мађарске већ и френетичне навијаче на стадиону Пушкаш арена.

О самом значају утакмице, која ће се 14. октобра одиграти у Будимпешти,у оквиру квалификација за пласман на Европско првенство, сведочи и податак да је за мање од четири сата продато 65.000 карата колики је, заправо, и укупан капацитет Пушкаш арене.

После победе у Београду (2:1) Мађари се надају сличном исходу за три дана, којим би се пласирали на континентални шампионат наредне године у Немачкој.

Упркос еуфорији, фудбалери Мађарске не подлежу таквом стању које влада међу навијачима. Једноставно, на последња два гостовања репрезентације Србије „орлови“ су једном ремизирали и победили.

– Српски тим је препун добрих играча и можемо са њима да се носимо само ако будемо прави тим. Изостанак Вилија Орбана је ударац за нас, јер је он наш кључни играч, али верујем да ћемо га одменити на прави начин. Нанели смо Србима болан пораз у Београду, они сад долазе код нас са жељом да се реванширају. Само ако будемо дисциплиновани и посвећени као када смо играли код њих, моћи ћемо да дођемо до доброг резултата – тврди Роланд Шалаи, фудбалер немачког Фрајбурга.

Убеђене су наше северне комишије да ће у наредном двомечу са Србијом и Литванијом обезбедити место на Европском првенству.

– Сви у тиму смо максималисти, желимо да узмемо свих шест бодове из ове две утакмице. Неће бити лако, поготово против Србије, која долази додатно мотивисана после пораза у Београду, али не плашимо их се. Наш циљ је јасан, желимо да у октобру завршимо посао око пласмана на првенство Европе.

EPA-EFE/VASSIL DONEV

Н. М.  Данас

Можда ти се свиди

Оставите коментар