Почетна » Зелени иступили из Грађанског блока 381 због „непомирљивих ставова“

Зелени иступили из Грађанског блока 381 због „непомирљивих ставова“

од admin
0 коментар

Зелена еколошка партија – Зелени (ЗЕП – Зелени) одлучила је да иступи из Грађанског блока 381, чија је окосница Покрет слободних грађана који предводи Саша Јанковић, јер је, како се наводи у саопштењу, дошло до неразумевања са једном од чланица блока.

Како се наводи, до супротстављања непомирљивих ставова између ЗЕП – Зелени и „те политичке организације“ која је у саставу Грађанског блока 381 дошло је приликом последњег састанка Председништва Грађанског блока 381.

„Зелена еколошка партија – Зелени као опозициона политичка партија остаје верна својим еколошким начелима и политичким принципима и као таква наставља бескомпромисну борбу за еколошку Србију, а наставља и политичку борбу против недемократског режима на челу са Александром Вучићем и његовом Српском напредном странком“, наводи се у саопштењу.

ЗЕП – Зелени је пожелела пуно успеха Грађанском блоку 381 у политичком раду „и наставку борбе против заједничког политичког противника“.

„Сигурни смо да ћемо се на том путу поново сретати и, верујем, сарађивати са ПСГ и Сашом Јанковићем„, поручио је председник ЗЕП – Зелени“ Дејан Булатовић.

ФоНет/Данас

Можда ти се свиди

Оставите коментар