Почетна » ЈЕДНОГЛАСНО ЗА ВУЧИЋА На састанку ОО СНС-а Гроцка и СДСС и канцеларија за младе!

ЈЕДНОГЛАСНО ЗА ВУЧИЋА На састанку ОО СНС-а Гроцка и СДСС и канцеларија за младе!

од admin
0 коментар

На седници одржаној 16.2.2017. године Општински одбор СНС Гроцка донео је једногласну одлуку да подржи Александра Вучића као кандидата Српске напредне странке, за председника Републике Србије.

-Чланови Општинског одбора, као и свих 17 Месних одбора са територије општине Гроцка пружају апсолутну и неподељену подршку политици коју представља председник СНС, Александар Вучић, политици која гарантује стабилност, будућност и континуитет јачања Србије, наводи се у саопштењу ОО СНС-а Гроцка.

На овој седници присуствовали су и чланови који нису припадници напредњака СДСС (Самосталног ДСС-а) и представници Канцеларије за младе у Гроцкој који би требало да су нестраначке личности.

Између редова напредњака се спекулише да иако је донета једногласна одлука за Вучића, има и оних који нису за њега. Како кажу, једноставно је ситуација таква да је наредба да се гласа за њега.

Представници СПС-а из Гроцке нису присуствовали овој седници јер како кажу наши извори, председник ОО СНС-а Гроцка, Драгољуб Симоновић њима не верује.

 

За Жиг Инфо:

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар