Почетна » Какву тајну „МИ“ Гроцка крије и да ли је то пресвучени Карић?

Какву тајну „МИ“ Гроцка крије и да ли је то пресвучени Карић?

Састанак МИ Гроцка

од Жиг Инфо
1 коментар

Према сазнањима Жиг инфа, вечерас је у просторијама АМД-а у Лештанима одржан састанак МИ Гроцка, тренутног покрета који ће, како је речено, прерасти у странку.

На састанку је било око 30 – ак људи који су у већини из Карићеве странке ПСС. Према речима наших извора, на овом састанку је речено да ће се одбор тек формирати и да ће се то десити тек када МИ се региструје као странка. Било је и гостију из Београда, тачније Палилуле.

  • На овом састанку речено је и да ће се у странку примати само нова лица, као и да ће се проверавати њихова „политичка историја“. И све је то речено док су на састанку били бивши функционери претежно Карићеве странке, а било је и радикала и других странака или удружења. Речено је и да је Гроцка највећи проблем у Београду са највећом стопом криминала, наводи наш извор.

Подсетимо, недавно је Жиг инфо објавио да је Дејан Старчевић из Врчина, одборник у ГО Гроцка прешао у МИ. Старчевић је још навео и да ће покрет врло брзо прерасти у странку, као и да он неће присуствовати седницама СГО Гроцка, иако је одборник.

Несторовић добио одборника у Гроцкој, али неће учествовати у раду седнице

 

ЕЖИ

Насловна фотографија: МИ Гроцка

 

Можда ти се свиди

1 коментар

marijana фебруар 18, 2024 - 02:07

Hteli smo nove ljude sa novim idejama za dobrobit svih građana GO Grocke, preletača iz interesa nam je dosta, a pogotovo onih koji su trenutno na listi SNS-a u GO Grocka. Postupak pokreta ,,MI.. oko odabira kadrova za buduće odbornike GO Grocke je razočaravajući

Понови

Оставите коментар