Почетна » Комбинаторика преко групе грађана и СНС-а у Гроцкој

Комбинаторика преко групе грађана и СНС-а у Гроцкој

од admin
0 коментар

 Наиме, према информацијама Жиг Инфа, Драгољуб Симоновић претходних дана је врло активан у састанцима са својим блиским пријатељима из света политике. С обзиром да у Гроцкој на свим кључним местима су и даље Симоновићеви људи, посао око окупљања људства је олакшан. Изборна комбинаторика Симоновића била је позната и за прошле изборе одржане 2016. године. Преко својих људи, основао је такозвани „Патриотски блок“ који је сачињавао више странака у којима је предњачио ДСС и удружења. Жиг Инфо је те 2016. године писао о Патриотском блоку којег је практично предводио и био носилац листе Зоран Милићевић- Паја председник ОО ДСС-а у Гроцкој.

ВИШЕ О ПАТРИОТСКОМ БЛОКУ- ОВДЕ

Патриотски блок је тада у више наврата покушао да демантује писања Жиг Инфа, представљајући их као непроверене и неистините информације. Међутим, одмах након избора 2016. године, Патриотски блок који је добио два одборника постаје колиција СНС-у.

По сличном моделу Симоновић сада спрема Групу грађана за следеће изборе. Истини за вољу, многи и даље сматрају Симоновића као некога ко је највише учинио за ГО Гроцку, иако статистика говори другачије. Како у последњем времену општинске власти у Гроцкој нису започеле никакав пројекат у Гроцкој, а и оно што је започето раније није завршено, Симоновићу то иде као успех.

Такође, доласком повереника СНС-а у Гроцкој, за којег се такође испоставило да је добар Симоновићев пријатељ, с обзиром да му је изградио „викендицу“ на Сребрном језеру, напредњаци су у овој приградској општини Београда себе ставили у позицију да им део гласачког тела буде одузет од те могуће групе грађана.

О ВИКЕНДИЦИ ПОВЕРЕНИКА СНС-А ЗА ГРОЦКУ- ОВДЕ

Наиме, када се буде правила листа за одборнике СНС-а у Гроцкој, засигурно ће се на њој наћи они који или нису задовољни редним бројем на њој или ће пак бити Симоновићеви људи. Сви они су у могућој комбинаторици да заједно са Симоновићем формирају или буду део будуће владајуће коалиције у Гроцкој.

Симоновић врло лако може да освоји бар по 30 гласова на сваком изборном месту у Гроцкој, што му дефинитивно доноси цензус и улазак у локалну Скупштину. Ојачан његовим члановима СНС-а који ће бити на листи, могућа Симоновићево удружење грађана постаће део власти у Гроцкој. Познавајући рад Драгољуба Симоновића, он би врло брзо могао врбовати и остале одборнике и имати сам већину у Скупштини ГО Гроцка. Подсетимо се, 2012. године доласком СНС-а на власт у Гроцкој и Драгољуба Симоновића на место председника, врло брзо је дошло до преласка одборника тотално другачијих групација у табор напредњака.

Кључан играч за Симоновићеву групу грађана јесте и данас Зоран Милићевић- Паја. Поред њега Симоновић има доста својих људи у СНС-у који ће врло радо водити кампању за њега јер их је задужио у свом мандату.

Не треба заборавити ни чињеницу да у Гроцкој данас, поред Миличка као повереника СНС-а имамо и координаторе у „саставу“ Стефан Дилберовић, Миленко Буквић, Ђорђе Јевтић и Владо Радовановић. Сви они су заправо Симоновићеви људи, о чему је Жиг Инфо у више наврата писао.

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар