Почетна » Напредовање „дрвосече“ из Камендола, сад је и на листи напредњака за градске одборнике

Напредовање „дрвосече“ из Камендола, сад је и на листи напредњака за градске одборнике

Импозантна биографија

од Жељко Маторчевић
0 коментар

 Славко Андрејић из Камендола, променио је неколико партија. Ни његови најближи мештани не могу да наброје све странке или групације у којима је Славко био члан.

Кажу да како је ко дошао на власт у Гроцкој, тако је Славко прибављао себи нову партијску књижицу. Није да му се није исплатило, јер Славко се готово увек налазио на некаквом списку на „плати о државном трошку“. Славко се раније налазио на платном списку „Добергарда“, предузећа које је служило  да би се намирили „партијски другови“. Према подацима Жиг инфа, Славко се тада нашао на овом списку јер је „поуздан члан“ из „МО СНС Камендол“. Касније, раднике Добергарда преузима „Еуросекјурити“, са ових спискова. Еуросекјурити и данас држи део радника запослених у ГО Гроцка.

Андрејић је, слично као и Јасмина Мандић (некадашња десна рука Симоновића, прим.аут), остао веран Симоновићу. Када се одржавало прво рочиште, Драгољуб Симоновић је организовао подршку, тако што је са собом повео своје најверније људе. Међу њима нашао се и Славко Андрејић. Громким аплаузом поздрављао је Симоновића испред суднице, а нашем новинару, којем је кућа запаљена, упућене су погрдне речи.

Све то је била референца да би Славко постао шеф одборничке групе напредњака у Гроцкој крајем 2021. године, на захтев данашњег председника Драгана Пантелића.

С новим политичким ангажманом, стигло је и додатно запослење. Славко је недавно запослен и у ЈП „Пијаце и зеленило Гроцка“. Ту је на основу уговора о раду на одређено време са платом од преко 45 000 динара. Славко је, ко његов бивши председник странке, гробар, или „радник на гробљу“.

Ипак, Славко највише воли, како сам истиче да буде од неке користи, па макар као и дрвосеча и продавац дрва, чиме се иначе пре уласка у политику и бавио. Андрејић врло често зна да поставља на друштвеним мрежама фотографије, као што је насловна, како би промовисао себе. На седницама ГО Гроцка, обично је био трбухозорац садашњег председника Гроцке, обећавајући све и свашта са нереалним роковима, уз обавезне „прозивке“ упућене новинарима Жиг инфа.

Све то, било је и више него довољно да се Славко нађе на листи кандидата за одборнике СНС-а на 85. месту.

Иако делује да Славко и није баш „високо постављен“, не треба изузети чињеницу да многи „већи играчи“ напредњака из Гроцке нису се нашли на овој листи.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар