Почетна » Необична ситуација у седишту СНС: Шапића нису пустили у лифт, морао да сачека да прође Вучевић

Необична ситуација у седишту СНС: Шапића нису пустили у лифт, морао да сачека да прође Вучевић

од Други Пишу
0 коментар

Пре почетка састанка напредњака, на ком се очекује да СНС заузме став о формирању већине у Београду, одиграла се необична сцена – пред улазак у централу странке задржан је кандидат за градоначелника Александар Шапић.

Како наводе наши репортери, који се налазе испред централе СНС, разлог због чега је Шапић задржан јесте тај да не може у просторије странке ући пре председника Милоша Вучевића.

Обезбеђење које се налази испред централе није му дозволило да уђе у лифт, те је на неко време морао да сачека.

Подсећамо, позив за скуп који се од 16 часова одржава у централи СНС-а на Новом Београду добили су сви одборници СНС у београдском парламенту, а према нашим информацијама, сигурно ће присуствовати и део кандидата за одборнике који нису освојили мандате.

Како је портал Нова.рс раније писао тема састанка је само једна – формирање већине у Скупштини града Београда или излазак на нове изборе у главном граду.

Да је састанак од великог значаја потврђује и информација да ће га водити тројац – Милош Вућевић, Ана Брнабич и Александар Шапић. Долазак је обавезан, а тема је да ли ће Шапићу бити обезбеђена већина или ће се поново ићи на изборе.

Иако се претходних дана у јавности стидљиво помињало да ће СНС имати већину, није искључено да ће на састанку бити одлучено да неће бити коалиције, односно сарадње са Бранимиром Несторовићем и покретом „МИ-Глас из народа“.

„На састанку ће се причати да ли је потребно формирати власт са Несторовићем или не. Врх напредњака жели да чује шта мисле одборници, али сасвим је извесно да ће одлуку донети неколико људи који одлучују о свему. Није искључено да ћемо имати нове изборе, али све информације говоре да напредњацима могу да имају већину. Ствар је политичке процене да ли ће искористити гласове Несторовића или ће се ићи на нове изборе“, поручује извор Нове близак СНС.

Aleksandar Šapić Srpska napredna stranka Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Нова.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар