Почетна » Социјалисти из Гроцке високо котирани на листи за одборнике Београда, њих двоје за парламент

Социјалисти из Гроцке високо котирани на листи за одборнике Београда, њих двоје за парламент

Рик објавио листу СПС-ЈС

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Републичка изборна комисија прогласила је изборну листу Социјалистичке партије Србије (СПС) за парламентарне изборе 17. децембра, као и за град Београд.

Према документу који се појавио на сајту Републичке изборне комисије, листу предводе лидер социјалиста Ивица Дачић и председник ЈС Драган Марковић Палма, а на трећем месту је Марко Милошевић, унук Слободана Милошевића. Бивши министар Бранко Ружић је девети на листи, директор Србијагаса Душан Бајатовић је на 11. а Новица Тончев на 12. месту.

Што се тиче Грочана, на листи за народне посланике нашло се два имена. Прва је Драган Ћујић која се налази на 105. месту, док је други Игор Пантелић на 191. месту. У укупном збиру, СПС из Гроцке има боља места кандидата у односу на одбор СНС-а из Гроцке.

Поред Рика, Градска изборна комисија прогласила је листу окупљену око Социјалистичке партије Србије за локалне изборе. Социјалисти ће наступити на изборима заједно са Јединственом Србијом и Зеленима Србије. Листу предводи адвокат Тома Фила док је други на листи градски функционер Никола Никодијевић. Четврти на листи је бивши министар у Влади Србије Александар Антић.

Што се тиче Грочана, ова коалиција има доста више имена, тачније њих осморо.

На броју 6. налази се Др Ђорђе Станојевић из СПС-а, затим следи Горан Бабић из ЈС-а на 13. месту.

На 25. месту нашла се Драгана Ћујић испред СПС-а, да би на 34. месту била њена колегиница Зорица Ђукић Рикић.

На 68. месту испред ЈС-а нашла се Јадранка Марковић, а затим њен колега на 73. месту Милутин Зубановић. Одмах за Милутином, на месту 74 налази се Живко Стојилковић испред СПС-а. Маријана Јаковљевић, такође из СПС затим следи на 91. месту и она је последња што се тиче људи са територије ГО Гроцка.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Насловна: Архива 2020.

Можда ти се свиди

Оставите коментар