Почетна » За Дом здравља у Винчи криви социјалисти, за Спортску халу у Гроцкој Блажо Стојановић, кажу напредњаци

За Дом здравља у Винчи криви социјалисти, за Спортску халу у Гроцкој Блажо Стојановић, кажу напредњаци

Утисци са састанка

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Као што смо и најавили, директор ЈП „Паркинг сервис“ Београд и координатор ОО СНС-а Гроцка, Андрија Чупковић одржао је јуче у страначким просторијама у Гроцкој, два хитна састанка.

Први састанак јуче је одржан у 17 часова и тридесет минута са члановима већа са листе СНС-а, а пола сата касније, Чупковић је одржао састанак и са одборницима са исте листе.

Како кажу наши извори са ова два састанка, Чупковић је према члановима већа био у истом маниру као и председник Драган Пантелић, бахат и оштар. Чупковић је као и Пантелић поновио фразу да је све што се ради најбоље за странку и да уколико се некоме не свиђа може изаћи из коалиције. На том састанку, између осталога, споменуо је Чупковић и социјалисте у Гроцкој. Исте оне које није позвао годину дана, практично од како је ступио формално на чело напредњака у Гроцкој.

Према речима наших извора, то што се не ради Амбуланта у Винчи је због социјалиста. Дате су паре за изградњу зграде, али су социјалисти ти, према Чупковићевим речима, који ту изградњу опструирају јер су нерадници и лоши људи. Што се тиче новца за изградњу Спортске хале, а који је преусмерен за атарске путеве ту је крив бивши председник општине Блажо Стојановић. Како је раније причао Пантелић, сада је и Чупковић наставио његовим путем.

Наиме, према речима наших извора са овог састанка, Чупковић је рекао да је Блажо Стојановић тај који је започео са изградњом хале, а и недавно је довео неку фирму која би исту завршила, па да не би све заслуге и „тал“ отишле њему, напредњаци су одлучили да новац преусмере на атарске путеве јер сматрају да ће им то донети више гласова, поготово сада када су избори на помолу.

Други састанак између Чупковића и одборника био је у одмеренијем тону. Покушао је сада Чупковић да игра на карту слоге, да морају бити сви уједињени. Како наводе наши извори, Чупковић сада генерално признаје да је грешио али „у оваквим тешким временима за Србију морају дати сада свој максимум и сви стану уз Александра Вучића којем је подршка сада преко потребна“.

Подсетимо се, за петак 16. јун, са почетком у 10. часова, у Великој сали, заказана је 19. седница СГО Гроцка која ће имати три тачке дневног реда. Тачка два дневног реда биће јако интересантна. Наиме у тој тачки дефинитивно ће се донети одлука да ли ће се новац намењен за изградњу Спортске хале у Гроцкој преусмерити за  „некатегорисане путеве“. На одборницима СГО Гроцка је да ли ће испоштовати свој предизборни слоган „за нашу децу“ или ће пак гласати да се најмлађима одузме Спортска хала за коју је, према тврдњама председника ГО Гроцка, председник Вучић лично обезбедио средства.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар