Почетна » „1 од 5 милиона“: Председник СО Мајданпек поднео оставку

„1 од 5 милиона“: Председник СО Мајданпек поднео оставку

од admin
0 коментар

 Ово је својеврсни доказ да је заиста могуће променити ствари и показати да може и другачије радом, искреном борбом и новим лицима на политичкој сцени, наводи Покрет #1од5милиона.

Прошлу годину смо обележили јаким радом у Мајданпеку, блокадом магистралног пута и зграде општине Мајданпек јасно смо показали да је кључна ствар за промену система ослобађање народа страха, истиче се у саопштењу.

Наглашено је да после свих блокада, ниједан грађанин – био он члан покрета или не – није сносио никакве последице и да су одбранили свакога ко је учествовао месецима у блокадама и протестима у Мајданпеку.

Јавности смо презентовали све малверзације челника општине Мајданпек, Драгана Поповића и Елвире Тоскић Јовановић након чега је и уследила оставка Поповића који је, по незваничним информацијама, оставку дао присиљен након што су малверзације са одређеним пројектима које је радила општина Мајданпек, завршиле у Вишем јавном тужилаштву, наведено је у саопштењу.

Наш циљ био је оставка председника општине који смо остварили, али и расписивање ванредних избора и смањење броја бирачких места у складу са бројем грађана, поручио је покрет.

Фонет/Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар