Почетна » Алексић: Велики дан за Србију, ујединили се опозиција и грађани

Алексић: Велики дан за Србију, ујединили се опозиција и грађани

од admin
0 коментар
lista1

 

„Сигуран сам да су свих 250 кандидата листе Уједињени за победу Србије гаранција да ништа неће бити исто после 3. априла. Србија заслужује боље, заслужује правду, грађани заслужују да живе боље и једнакост за све. Ми имамо снаге да то и спроведемо“, рекао је Алексић новинарима после предаје лисе и потписа подршке грађана.

Алексић је истакао да је на листи велики број људи који су остварени и доказани у својим професијама – професори, спортисти, глумци, привредници, пољопривредници, политичари…

lista1

„Они ће представљати програм наше коалиције за бољу, успешнију и уређену Србију у којој ће систем бити изнад сваког појединца. Желимо Србију коју људи неће напуштати“, рекао је Алексић.

Алексић је додао да су многи грађани хтели да и сутра дају свој потпис подршке, без обзира што је за данас била заказана предаја листе.

„То говори колика је жеља грађана Србије да дође до промене и да од 3. априла више ништа не буде исто“, рекао је Алексић.

Потпредседник Народне странке је навео да је током прикупљања потписа, поред недоступности нотара, било великих проблема и са општинским оверитељима који, као и нотари, имају право да оверавају потписе.

miki.lista

„Они, међутим, готово ни у једној општини нису били доступни за оверавање потписа подршке грађана нашој листи, док су истовремено и те како били у функцији оних који су данас на власти, чак су у неким местима и матичари ишли од куће до куће и сакупљали потписе за владајуће странке“, рекао је Алексић.

Алексић је додао да изборни процес још није ни почео у потпуности, а да се већ догађају „велике неправилности и услови су неједнаки“.

„То, међутим, не може спречити грађане Србије да пруже подршку променама, што се видело и током прикупљања потписа, јер смо прикупили довољан број потписа за мање од 24 сата, уз све опструкције и мали број нотара“, закључио је Алексић.

Можда ти се свиди

Оставите коментар