Почетна » Због Скупштине СНС прекривени натписи на СББ хали „Језеро“ у Крагујевцу

Због Скупштине СНС прекривени натписи на СББ хали „Језеро“ у Крагујевцу

од Други Пишу
0 коментар

„СББ хала Језеро“ је у петак под окриљем ноћи цела ребрендирана и где год се налазио назив генералног спонзора СББ-а, за потребе данашње Ванредне скупштине СНС, све је промењено у А. Вућић и СНС.

Најпре је пре недељу дана са службеног улаза у халу скинут натпис „СББ хала Јетеро“ који је стајао четири године колико сеже спонзорство СББ-а. На свим вратима испод трибина за улаз посетиоца у објекат преко натписа СББ прелепљено је СНС, а у самој хали сада неме ни трага од великих натписа СББ и ЕОН.

Преко великог натписа „СББ хала језеро Крагујевац“ на фасади зграде целом дужином, 30 метара, постављена је на гарнишну застава Србије.

Да подсетимо, после открића Н1 да радници хилти бушилицама укљањају натпис спонзора на фасади, организатори су избушили анкере за гарнишну на којој сада виси мушема.

Цео догађај касни, а новинари нису успели да де акредитују ни до 10 часова.

СББ: СНС незаконито прекрила знак СББ на хали у Крагујевцу

СББ компанија генерални је спонзор спортске хале Језеро у Крагујевцу, на основу важећег уговора који је потписан 2019. године и важи до 2024. године, саопштила је ова компанија.

„Из нама непознатог разлога, са мотивима који се наслућују, град Крагујевац одлучио је да име хале “СББ Језеро” није прикладно за одржавање седнице Скупштине Српске напредне странке, па је уместо да замоли СНС да своју Скупштину одржи на неком другом месту, прекрио натписе компаније СББ“, стоји у саопштењу.

Како се додаје, чињеница да име неког спонзора може бити спорно и неприхватљиво довољно говори о страшној подељености, нетрпељивости, цензури и недостатку слободе изражавања у данашњој Србији. Иако имамо сва законска и правна средства, ми нећемо продубљивати ране у нашем већ довољно подељеном друштву. СББ неће тражити ни одговорност, ни одштету за непоштовање уговора.

„Са великим жаљењем прекинућемо сарадњу са градом Крагујевцем, све док га води оваква врста политичара. Ово је врло жалостан дан за СББ и све његове запослене. Један од многих тужних дана у данашњој Србији. СББ компанија као кабловски оператор, основана је управо у Крагујевцу пре 21 годину, одакле је вредним радом и иновацијама израсла у Унитед Групу, једног од водећих телекомуникационих и медијских система у Југоисточној Европи“, закључује се у саопштењу.

foto N1 / Milan Nikić

Милан Никић   Н1

Можда ти се свиди

Оставите коментар