Почетна » ДВЕРИ Инђија : ВЛАДИМИР ГАК РЕКОРДЕР ПО БРОЈУ НЕИСПУЊЕНИХ ОБЕЋАЊА

ДВЕРИ Инђија : ВЛАДИМИР ГАК РЕКОРДЕР ПО БРОЈУ НЕИСПУЊЕНИХ ОБЕЋАЊА

од Жиг Инфо
0 коментар

После несреће која се десила у вртићу ,,Невен” у Инђији, када се обрушио плафон на децу у вртићу, одлука надлежних функционера је била да се вртић затвори за даљу употребу због немогућности санације.

По тадашњем обећању председника Општине Инђија Владимиру Гаку, вртић је требао да буде срушен, а на његовом месту да се изгради нови. Још увек није ништа урађено!

Иако су грађани Инђије навикли на неиспуњена обећања, ипак су помислили да ће ово обећање бити испуњено, пре свега због бриге за најмлађу децу у општини Инђија.
Не само да нема новог објекта вртића, него ни стари још није срушен, а сама зграда, као и двориште које се не одржава, изгледају запуштено и сабласно.

Новца је било у општинској каси, али није уложен тамо где је морао да се уложи, а то је свакако вртић. Места за смештај деце у вртићима нема, листа чекања је дуга, а власт се правда флоскулама у које ни та деца, која су на листи чекања за упис, не би поверовала.

Надамо се да ће грађани, који су на прошлим изборима дали глас овој власти, добро размислити и на новим наступајућим изборима мање веровати људима који дају обећања која нису у стању да испуне.

Можда ти се свиди

Оставите коментар