Почетна » Изабран Шапићев наследник

Изабран Шапићев наследник

од Други Пишу
0 коментар

Општински одбор Српске напредне странке предложио је Бојана Бована, некадашњег градског секреатара за саобраћај за новог председника општине Нови Београд. Овај предлог прихваћен је једногласно, а седници је присуствовао и бивши председник општине а сад градоначелник Београда Александар Шапић.

„Данас 26.07.2022.године одржан је састанак Општинског одбора Српске напредне странке Новог Београда на коме су чланови одбора једногласним избором предложили кандидата за председника Општине Нови Београд. Овом скупу присуствовао је градоначелник Београда и потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Александар Шапић. Састанком је председавао Стево Марушић, повереник ОО СНС Нови Београд и члан Градског већа града Београда. Он је овом приликом је пожелео свима добродошлицу, а посебно градоначелнику Шапићу и том приликом истакао како Нови Београд има прилику за просперитет јер је сад на челу Београда један новобеограђанин који разуме проблеме и спреман је да унапређује живот грађана и овог дела Београда“, пише на Инстаграм страници СНС Нови Београд.

Стево Марушић предложио је Бојана Бована за новог првог човека општине Нови Београд.

Бован је, како наводе део професионалне каријере у ЈКП ПАРКИНГ СЕРВИС, где је био на позицији директора Сектора наплате и контроле паркирања, да би четири године касније преузео функцију извршног директора.

„Током 2007. године радио је као сарадник на Пројектима у Министарству за национални инвестициони план Владе РС. У периоду од 2008-2012. године био је у Скупштини града Београда у кабинету градоначелника. Био је именован на више функција: одборник у Скупштини општине Нови Београд у сазиву 2014-2016 у оквиру групе грађана „За наш град“; председник Надзорног одбора Градског саобраћајног предузећа „Београд“ од 2012-2013; члан Скупштине КК „Црвена Звезда“ у периоду 2011-2013., а касније и в.д. директора у СРЦ 11.Април – ЈП Спортски центар Нови Београд.

 

Јелена Јеловац   Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар