Почетна » Јачање опозицијеу Гроцкој, ново СРЦЕ, народњаци са ДЈБ и Дверима

Јачање опозицијеу Гроцкој, ново СРЦЕ, народњаци са ДЈБ и Дверима

Предизборна комбинаторика

од Жељко Маторчевић
0 коментар

За претходне београдске изборе, који се сада понављају, у Гроцкој је била повећана кампања опозиције штандовима. На крају, опозиција је имала преко 25 посто гласова, што је импозантан резултат за ову локалну самоуправу.

Када се одлучило да ће се ићи на поновљене београдске изборе, напредњаци су кренули поново у кампању „врата од врата“, као и на изборни инжењеринг. Међутим, након што су заборавили роковник у једном локалном кафићу, делује као да су напредњаци одустали од агресивне кампање.

Дошли смо до роковника који открива све комбинације СНС-а у Гроцкој: Каравуковчани, Смедеревци и остали грађани

Опозиција пак, поново је почела своје активности по Гроцкој. Данас је било могуће видети њихове штандове широм Гроцке. Једна „штандијада“ опозиције забележена је данас у центру Гроцке. Поред већ виђених странака, појавила се и једна „нова“. У питању је странка Здравка Поноша – СРЦЕ.

Према информацијама Жиг инфа, одбор ове странке ће ускоро бити формиран и у Гроцкој. На чело Поношеве странке у Гроцкој, спекулише се да ће бити постављен Никола Ђурђевић из Заклопаче.

Подсетимо, и странка СРЦЕ је део коалиције „Србија против насиља“ која ће и на следећим изборима наступити у истом или проширеном саставу.

Такође према информацијама Жиг инфа, Народна странка је направила споразум са ДЈБ, и Дверима и том саставу, или проширеном наступиће како на градским, тако и на локалним изборима.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар