Почетна » Вучић оптужио опозицију да је крала тоалет папир у Скупштини, Ђилас му одговара да је употребљен у складу са његовом наменом

Вучић оптужио опозицију да је крала тоалет папир у Скупштини, Ђилас му одговара да је употребљен у складу са његовом наменом

од Други Пишу
0 коментар

Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас одговорио је на изјаву предсдника Србије Александра Вучића да је „опозиција украла тоалет папир у Скупштини Србије“.

Вучић је изјавио да је опозиција током јучерашњег дана, приликом избора Ане Брнабић за председницу парламента, „украла тоалет“ папир којом је посланик Еколошког устанка Александар Јовановић Ћута гађао ка месту председавајуће.

У објави на друштвеној мрежи X, реагујући на ову Вучићеву тврдњу, Ђилас је написао да је Јовановић „употребио тоалет папир у складу са његовом наменом“.

„Најбољи студент Правног факултета није рекао истину. У Кривичном законику члан 203 став 1 пише да би нешто била крађа није довољно само да се одузме туђа покретна ствар већ мора да постоји намера да се прибави противправна корист. Овде то није био случај. Тоалет папир је колега Јовановић узео и потом га употребио у складу са његовом наменом, написао је Ђилас.

 

Dragan Đilas i Aleksandar Vučić Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs/Zoran Lončarević

Нова.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар