Почетна » „Како неко може да промаши цео регион, да ли они знају географију?“

„Како неко може да промаши цео регион, да ли они знају географију?“

од Други Пишу
0 коментар

Неготинце је данас збунио билборд који је, како они кажу, постављен неколико дана раније. На фотографији на којој су председник Србије Александар Вучић и председник Српске напредне странке Милош Вучевић написано је „Војводина не сме да стане“.

И ништа не би било спорно, да је овај билборд постављен у неком граду Војводине, али он је постављен у Неготину, на истоку земље у Тимочкој крајини.

Повереник Општинског одбора „Народног покрета Србије“, Слађан Михајловић, који је билборд усликао, за Данас каже да напредњаци изгледа лоше стоје са географијом.

„Данас смо видели овај билборд. Ми смо се прво збунили, а затим насмејали. Фотографија на којој пише ‘Војводина не сме да стане’ дели се преко друштвених мрежа и постала је хит“, истиче Михајловић за Данас.

Према његовим речима тај билборд је постављен пре неколико дана.

„Није ми јасно како неко може да промаши цео регион. Да ли они знају географију? Па Неготин је на истоку земље. Вероватно је то нека грешка због панике која влада у редовима напредњака, изгледа да не воде рачуне где се шта дистрибуира и поставља“, објашњава саговорник Данаса.

Он додаје да Неготинци још увек нису видели тај билборд, али како је фотографија постављена на друштвеним мрежама, коментари су више него урнебесни.

„Људи се питају како то ‘Војводина не сме да стане’ у Неготину“, закључио је Михајловић.

Foto: Privatna arhiva/Danas

Данас/Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар