Почетна » После напада на активисте у Каћу, опозиција се удружила и дели флајере испред полицијске станице

После напада на активисте у Каћу, опозиција се удружила и дели флајере испред полицијске станице

од Други Пишу
0 коментар

Представници опозиције окупили су се испред полицијске станице у Каћу као одговор на јучерашњи напад на чланове Странке слободе и правде.

Опозиција ће грађанима делити летке, а испред полицијске станице окупили су се јер се ту десио напад на председника новосадског одбора ССП-а Владимира Врсајкова.

Како јавља репортер 021.рс са лица места, цела новосадска опозиција скупила се у Каћу.

Ту су представници Странке слободе и правде, Демократске странке, Заједно, Грађански покрет Браво, Странка Србија Центар (СРЦЕ), као и Миша Бачулови и други покрети и организације.

Како јавља репортер 021.рс, у близини се налазе и четири штанда Српске напредне странке, на којим се налазе само чланице ове странке.

Окупљени ће делити исте оне флајере које су делили нападнути чланови ССП-а, како је раније и најављено. Окупљени су убрзо након окупљања кренули у шетњу насељем и поделом флајера.

Подсетимо, педседник Градског одбора Странке слободе Владимир Врсајков и потпредседница Мара Пушкаш физички су нападнути током акције Странке слободе и правде у Каћу.

Они су оборени на земљу и шутирани, да би им нападачи одузели флајере које су делили.

Врсајкова су двојица мушкараца, након обарања на земљу, наставила да шутирају по глави и телу и задала му видљиве телесне повреде.

Из Градског одбора СНС-а исти дан су навели да је „инцидент био испровоциран“.

Opozicija udružena u Kaću, oko njih štandovi SNS-a Foto: 021.rs

021.рс/Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар