Почетна » Сазнајемо: На радној седници СПС Гроцка дошло до расправе, незадовољан бивши председник

Сазнајемо: На радној седници СПС Гроцка дошло до расправе, незадовољан бивши председник

Ускратили му могућност да буде већник у Граду

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Према информацијама Жиг инфа, синоћ је одржана седница општинског одбора СПС Гроцка. Поред председника ОО СПС Гроцка др Ђорђа Станојевића и чланова одбора, седници су присуствовали и председник ГО СПС Београд и председник Скупштине града Београд Никола Никодијевић, секретар ГО СПС и директор апотека Београд Никола Прелевић, шеф кабинета председника Скупштине града Београда Небојша Јаковљевић и одборник у Скупшини града Београда Тома Фила.

Седници је присуствовао и бивши председник ГО Гроцка и ОО СПС-а, Милан Јанковић Жире који је имао „критике“ због његове позиције у странци.

Наиме, Јанковић је незадовољан зато што му није више омогућено да буде већник у Београду, већ мора да се пензионише. Како је навео на овом састанку, према речима наших извора, Јанковић је за његово  „присилно пензионисање“ директно окривио садашњег председника ОО СПС-а Гроцка, Др Ђорђа Станојевића и његовог заменика Игора Пантелића.

  • Жире је био изузетно бесан зато што је, практично, прерано отишао у политичку пензију. Рекао је неке тешке оптужбе, окривљујући највише председника СПС-а Гроцка и његовог заменика. Жире је рекао да су они криви за његов статус као и да су му доста шта обећали а да му ништа нису испунили, наводи наш извор.

Према речима наших извора, председник ОО СПС-а Гроцка, Др Ђорђе Станојевић је признао да је он тај који је рекао да Јанковић више не буде члан Већа у Београду.

  • Након Жиретовог излагања, председник СПС-а Ђоле је рекао да је он искључиво „кривац“ зато што Јанковић више неће бити већник у Београду. Председник (Др Ђорђе Станојевић) је рекао да је Жире још пре три године стекао услов за пензију, и да није у реду да он више заузима место неким млађим људима, наводи наш извор.

Према речима појединих присутних, осим обраћања Јанковића, састанак је протекао у мирној атмосфери а на њему је било највише речи о организовању за најављене изборе.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар